Ontwerp tot oplevering onder 1 dak

Een intake voor een nieuwe opdracht is altijd gratis en vrijblijvend. Als u mij benadert zal ik eerst kort inventariseren wat uw wensen en eisen zijn en wat ik eventueel kan betekenen. Dan kunnen we een afspraak inplannen, waarbij ik vaak op locatie even kennis kom maken met u en uw project.

 

Een ontwerp zit meestal inbegrepen. Met sketchup maak ik een 3d tekening waarbij u als opdrachtgever alvast een voorproefje krijgt en waar ik mee aan de slag kan. Soms raad ik opdrachtgevers aan om eerst alleen een ontwerp te laten maken en daarmee verschillende mogelijkheden te onderzoeken.

 

Als meubelmaker werk ik met alle soorten hout en plaatmateriaal. Verder doe ik ook veel met staal, epoxy en schilderen. Vakmensen zoals bijvoorbeeld schilders, loodgieters en elektriciens kan ik ook inhuren  en begeleiden binnen hetzelfde project, zodat de opdracht overzichtelijk verloopt.

 

Mijn specialiteit is het samen met de klant tot een ontwerp komen en er zorg voor dragen dat dit naar volle tevredenheid word uitgevoerd!